Servei de guardamobles

Tenim a la seva disposició

Més de 2000 m² de guardamobles amb les millors condicions:

A partir de 1m³

Els nostres espais ens permeten guardar qualsevol mena de volum, a partir de 1m³. Facilitem tot el material d’embalatge necessari als nostres clients (caixes de diferents mides, cinta adhesiva, plàstic de bombolles -si en necessiten-, plàstic d’un sol ús (per les peces que tenen roba/teixit, com ara matalassos, sofàs, cadires…) i caixes per penjar roba.

Assegurança inclosa

Una de les màximes de la nostra empresa és la seguretat per sobre de tot. Per això, disposem de tres tipus d’assegurances incloses al nostre servei de guardamobles: de Responsabilitat civil, de Transport i de Manipulació de mercaderies, a més, del nostre sistema complet de protecció contra incendi.

Espai propi

L’espai es distribueix en diferents magatzems, que permeten a cadascun dels nostres clients disposar d’un espai personal i propi.

Preu a mida

El preu de cada espai va en funció dels metres cúbics que ocupen els objectes de client. Aquest sistema ens permet oferir preus flexibles i adaptats a cada necessitat.

Sistema contra incendis

La seguretat és la màxima del nostre guardamobles, per això, disposem d’un complet sistema de protecció contra incendis.