Mudances Internacionals

TRANSPORT TOT

Mudances Internacionals

Realitzem mudances internacionals, a Europa i fora d’Europa. Ès important tenir en compte l’experiència en triar una empresa de mudances professional. Els nostres transportistes són aquí per a gestionar totes les dificultats logístiques, perquè la teva mudança internacional sigui el més fàcil possible.

Oferim serveis amb empleats professionals (embaladors, desmuntadors, carregadors), des de petits transports per hores, passant per mudances de particulars i d’empreses, no només al país, sinó també en l’àmbit internacional. Podem enviar o rebre qualsevol expedició arreu del món, per via aèria, marítima o terrestre.

Cal destacar, que sempre assessorem i ajudem als nostres clients en tot el que fa referència a les duanes (documentació, gestions amb els Transitaris, etc.).

Tipus de transports internacionals:

  • Viatge exclusiu: Viatge amb exclusivitat.
  • Viatge compartit: Sempre i quan sigui possible, aquesta modalitat té l’avantatge de que surt a un preu més econòmic.
  • Transports marítims: Fem transports marítims en contenidors, i petits agrupatges, protegint el mobiliari amb plàstic especial per a la humitat.

Pressupost sense compromís

Ens trobem a l’adreça de recollida per fer una visita, vostè ens explica què necessita exactament, i a partir d’aquí valorem el treball i, li confeccionem un pressupost a mida, sense compromís.