Get Adobe Flash player

Els nostres consells

“Una mudança ben organitzada és una mudança ben feta”

 

 -No ho deixi tot per l’última hora, evitarà molts mals de cap! 

-Deixi’s aconsellar per persones properes que hagin passat per la mateixa situació, per així escollir la millor opció empresarial. 

-Truqui amb antelació. 

-Demani pressupost sense compromís a professionals del sector. Posteriorment, li aconsellem que sempre que sigui possible demani el pressupost per escrit. 

No se’n refií del preu més atractiu. El barat surt car! 

-Esculli una empresa que estigui certificada pel Sistema de Gestió de Qualitat. 

-Aprofiti la mudança per fer una mica de tria. 

-Deixi que la empresa de mudances empaqueti tot el delicat.

Si per el contrari ho vol fer vostè, deixi’s assessorar per professionals, li donaran els millors consells perquè tot vagi de la millor manera. 

-El dia de la mudança, transporti vostè mateix aquells objectes personals de   

      considerable valor econòmic i/o sentimental.


Avís Legal

El titular d’aquesta pàgina web és TRANSPORT TOT, S.A.,  amb adreça Av. de les escoles, núm. 31 Garatge Sucarana, 5a Planta, locals 22, 23 i 24 de la parròquia d’ Escaldes - Engordany AD700 (Principat d’Andorra) inscrita en el Registre de Comerç i Indústria del Principat d’Andorra amb el número 909854 Z. Pot contactar amb TRANSPORT TOT, S.A. mitjançant el correu electrònic a través de l’adreça: mudances.tot@andorra.adEl contingut d’aquesta pàgina web té com a objectiu informar sobre les activitats de TRANSPORT TOT, S.A., no suposa en cap cas, per part de l’usuari, l’ inici d’una relació comercial o una obligació de contractar a TRANSPORT TOT, S.A..TRANSPORT TOT, S.A. és titular dels drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web en especial del seu disseny, logos, informació o qualsevol altre signe susceptible de utilització industrial o comercial, per tant queda prohibida la reproducció total o parcial, distribució o difusió pública, tret de l’ús merament personal o privat, sense la prèvia autorització per escrit de TRANSPORT TOT, S.A... TRANSPORT TOT, S.A. es reserva  el dret de modificar el contingut, la configuració o la presentació, o de limitar l’accés a la seva pàgina web sense previ avís..TRANSPORT TOT, S.A.,  informa a l’usuari de que les dades personals que faciliti a TRANSPORT TOT, S.A.  són recollides amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud, tramitar els serveis que sol·liciti, així com facilitar-li la informació dels serveis que puguin resultar del seu interès..L’usuari assumeix els danys i perjudicis que es puguin originar en cas de produir-se qualsevol problema tècnic o de transmissió, així com els danys ocasionats pel fet de facilitar a tercers informació obtinguda a partir de l’ús d’aquest servei, alliberant TRANSPORT TOT, S.A. de qualsevol responsabilitat en aquest sentit.