Get Adobe Flash player

Mudances Nacionals


Gestionen les mudances nacionals de la forma mès rapida i eficient pels nostres clients, oferint un tracte personalitzat

Més

Mudances internacionals


També ens ocupem de les mudances internacionals, amb viatges exclusius i tota la nostra prossionalitat i cura

Més

Transports especials

Si necessita transportar un piano, una obra d’art, ... no ho dubti, truqui’ns! estudiarem detingudament el seu cas  i li confeccionarem un  pressupost a la seva mida sense cap compromís.

Més

Presentació


“Una mudança ben organitzada és una mudança ben feta”

 

Transport TOT, s.a.,  creada l'any 1989, amb els anys ha crescut i s'ha especialitzat  dins del seu sector arribant a ser, amb diferència, una de les empreses de mudances més ben considerades del Principat d'Andorra.

 Les activitats principals de l’empresa són: 

-   Transports per hores (camioneta amb operaris)

Mudances particulars i d'empreses,  nacionals i internacionals (possibilitat d'agrupaments en viatges compartits)

Transports especials: pianos, obres d’art, exposicions, caixes  fortes...

Servei de guardamobles

Lloguer de plataformes elevadores pròpies

Avís Legal

El titular d’aquesta pàgina web és TRANSPORT TOT, S.A.,  amb adreça Av. de les escoles, núm. 31 Garatge Sucarana, 5a Planta, locals 22, 23 i 24 de la parròquia d’ Escaldes - Engordany AD700 (Principat d’Andorra) inscrita en el Registre de Comerç i Indústria del Principat d’Andorra amb el número 909854 Z. Pot contactar amb TRANSPORT TOT, S.A. mitjançant el correu electrònic a través de l’adreça: mudances.tot@andorra.adEl contingut d’aquesta pàgina web té com a objectiu informar sobre les activitats de TRANSPORT TOT, S.A., no suposa en cap cas, per part de l’usuari, l’ inici d’una relació comercial o una obligació de contractar a TRANSPORT TOT, S.A..TRANSPORT TOT, S.A. és titular dels drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web en especial del seu disseny, logos, informació o qualsevol altre signe susceptible de utilització industrial o comercial, per tant queda prohibida la reproducció total o parcial, distribució o difusió pública, tret de l’ús merament personal o privat, sense la prèvia autorització per escrit de TRANSPORT TOT, S.A... TRANSPORT TOT, S.A. es reserva  el dret de modificar el contingut, la configuració o la presentació, o de limitar l’accés a la seva pàgina web sense previ avís..TRANSPORT TOT, S.A.,  informa a l’usuari de que les dades personals que faciliti a TRANSPORT TOT, S.A.  són recollides amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud, tramitar els serveis que sol·liciti, així com facilitar-li la informació dels serveis que puguin resultar del seu interès..L’usuari assumeix els danys i perjudicis que es puguin originar en cas de produir-se qualsevol problema tècnic o de transmissió, així com els danys ocasionats pel fet de facilitar a tercers informació obtinguda a partir de l’ús d’aquest servei, alliberant TRANSPORT TOT, S.A. de qualsevol responsabilitat en aquest sentit.