Get Adobe Flash player

Com gestionem les mudances internacionals:

Contacte:

Quan sona el telèfon l’empresa es posa al seu servei!  en el primer contacte recollim les seves dades per  fer-nos una idea del que vostè necessita i a partir d’aquí, rebrà un tracte personalitzat.

 

Pressupost sense compromís:

Sempre que la  mudança tingui com a punt de sortida el Principat d’Andorra, ens trobem a l’adreça de recollida per fer una visita, vostè ens explica què necessita exactament, i a partir d’aquí, valorem el  treball i, li confeccionem un pressupost  a mida.

 

Tipus de transports  internacionals:

            1. Viatge exclusiu:  viatge amb exclusivitat per vostè sense aprofitar cap anada ni  tornada.

           

2. Viatge  compartit: sempre i quan sigui possible, aprofitar el viatge amb  altres clients, aquesta modalitat té l’avantatge de que surt a un preu més econòmic i el desavantatge  és que depèn de altres clients per poder combinar les dates.

 

3. Transports  marítims: fem transports marítims en contenidors, i petits agrupatges, protegint el mobiliari  amb plàstic especial per a la humitat.

 

Embalatge i desembalatge de caixes:

Podem realitzar el servei d’embalatge i desembalatge d’objectes personals i domèstics, de manera curosa i amb tota la garantia.

 

Si decideix embalar vostè mateix, li proporcionarem tot el  material necessari al domicili, unes setmanes abans del dia de la  mudança, juntament amb un petit manual de consells per a la seva utilització.

 

El mateix dia de la mudança facilitem caixes de penjar roba,  per la roba que es troba  penjada als armaris.

 

Desmuntatge i muntatge de mobles:

Disposem d’un equip qualificat i experimentat en el desmuntatge i  muntatge de mobles.

 

Permisos d’estacionament:

Vostè no s’ha  de preocupar de res, nosaltres fem les gestions necessàries amb els Comuns o Govern per estacionar els nostres vehicles i/o grues a la càrrega o a la  descàrrega, del principat d’Andorra.

 

Les nostres dues grues:

Disposem de dues  grues elevadores pròpies, de diferents condicions tècniques, per fer fàcil el  difícil.

 

  1. La elèctrica, és desmuntable, àgil per transportar i amb una facilitat  extraordinària

      per accedir a llocs difícils, fins i tot a interiors de xalets i  cases! Pot aguantar pesos

      de 200 Kg i arriba a alçades de fins a 20 m

. 2. La hidràulica (remolc), pot aguantar pesos de 300kg. i arriba a alçades de fins a 25


Avís Legal

El titular d’aquesta pàgina web és TRANSPORT TOT, S.A.,  amb adreça Av. de les escoles, núm. 31 Garatge Sucarana, 5a Planta, locals 22, 23 i 24 de la parròquia d’ Escaldes - Engordany AD700 (Principat d’Andorra) inscrita en el Registre de Comerç i Indústria del Principat d’Andorra amb el número 909854 Z. Pot contactar amb TRANSPORT TOT, S.A. mitjançant el correu electrònic a través de l’adreça: mudances.tot@andorra.adEl contingut d’aquesta pàgina web té com a objectiu informar sobre les activitats de TRANSPORT TOT, S.A., no suposa en cap cas, per part de l’usuari, l’ inici d’una relació comercial o una obligació de contractar a TRANSPORT TOT, S.A..TRANSPORT TOT, S.A. és titular dels drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web en especial del seu disseny, logos, informació o qualsevol altre signe susceptible de utilització industrial o comercial, per tant queda prohibida la reproducció total o parcial, distribució o difusió pública, tret de l’ús merament personal o privat, sense la prèvia autorització per escrit de TRANSPORT TOT, S.A... TRANSPORT TOT, S.A. es reserva  el dret de modificar el contingut, la configuració o la presentació, o de limitar l’accés a la seva pàgina web sense previ avís..TRANSPORT TOT, S.A.,  informa a l’usuari de que les dades personals que faciliti a TRANSPORT TOT, S.A.  són recollides amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud, tramitar els serveis que sol·liciti, així com facilitar-li la informació dels serveis que puguin resultar del seu interès..L’usuari assumeix els danys i perjudicis que es puguin originar en cas de produir-se qualsevol problema tècnic o de transmissió, així com els danys ocasionats pel fet de facilitar a tercers informació obtinguda a partir de l’ús d’aquest servei, alliberant TRANSPORT TOT, S.A. de qualsevol responsabilitat en aquest sentit.