Get Adobe Flash player

Com gestionem les mudances nacionals:

Contacte:

Quan sona el telèfon l’empresa es posa al seu servei!  en el primer contacte recollim les seves dades per  fer-nos una idea del que vostè necessita i a partir d’aquí, rebrà un tracte personalitzat.

 

Petits transports:

Preu per  hores: Li facilitem el preu segons les persones i el tipus de vehicle més adient a les seves necessitats.

 

Mudances:

Pressupost sense compromís: Ens trobem a l’adreça de recollida per fer una visita, vostè ens explica què necessita exactament, i a partir d’aquí valorem el treball i, li confeccionem un pressupost a mida.

 

Embalatge i desembalatge de caixes:

Podem realitzar el servei d’embalatge i desembalatge d’objectes personals i domèstics, de manera curosa i amb tota la garantia.

 

Si decideix embalar vostè mateix, li proporcionarem tot el  material necessari al domicili, unes setmanes abans del dia de la  mudança, juntament amb un petit manual de consells per a la seva utilització.

 

El mateix dia de la mudança facilitem caixes de penjar roba,  per la roba que es troba  penjada als armaris.

 

Desmuntatge i muntatge de mobles:

Disposem d’un equip qualificat i experimentat en el desmuntatge i  muntatge de mobles.

 

Permisos d’estacionament:

Vostè no s’ha  de preocupar de res, nosaltres fem les gestions necessàries amb els Comuns o Govern per estacionar els nostres vehicles i/o grues a la càrrega i a la  descàrrega.

 

Les nostres dues grues:

Disposem de dues  grues elevadores pròpies, de diferents condicions tècniques, per fer fàcil el  difícil.

 

  1. La elèctrica, és desmuntable, àgil per transportar i amb una facilitat  extraordinària

      per accedir a llocs difícils, fins i tot a interiors de xalets i  cases! Pot aguantar pesos

      de 200 Kg. i arriba a alçades de fins a 20 m.

 

  2. La hidràulica (remolc), pot aguantar pesos de 300kg. i arriba a alçades de fins a 25

      metres.

 

Assegurança:

Tots els serveis detallats anteriorment, inclouen l’assegurança de manipulació, transport i responsabilitat civil.


Avís Legal

El titular d’aquesta pàgina web és TRANSPORT TOT, S.A.,  amb adreça Av. de les escoles, núm. 31 Garatge Sucarana, 5a Planta, locals 22, 23 i 24 de la parròquia d’ Escaldes - Engordany AD700 (Principat d’Andorra) inscrita en el Registre de Comerç i Indústria del Principat d’Andorra amb el número 909854 Z. Pot contactar amb TRANSPORT TOT, S.A. mitjançant el correu electrònic a través de l’adreça: mudances.tot@andorra.adEl contingut d’aquesta pàgina web té com a objectiu informar sobre les activitats de TRANSPORT TOT, S.A., no suposa en cap cas, per part de l’usuari, l’ inici d’una relació comercial o una obligació de contractar a TRANSPORT TOT, S.A..TRANSPORT TOT, S.A. és titular dels drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web en especial del seu disseny, logos, informació o qualsevol altre signe susceptible de utilització industrial o comercial, per tant queda prohibida la reproducció total o parcial, distribució o difusió pública, tret de l’ús merament personal o privat, sense la prèvia autorització per escrit de TRANSPORT TOT, S.A... TRANSPORT TOT, S.A. es reserva  el dret de modificar el contingut, la configuració o la presentació, o de limitar l’accés a la seva pàgina web sense previ avís..TRANSPORT TOT, S.A.,  informa a l’usuari de que les dades personals que faciliti a TRANSPORT TOT, S.A.  són recollides amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud, tramitar els serveis que sol·liciti, així com facilitar-li la informació dels serveis que puguin resultar del seu interès..L’usuari assumeix els danys i perjudicis que es puguin originar en cas de produir-se qualsevol problema tècnic o de transmissió, així com els danys ocasionats pel fet de facilitar a tercers informació obtinguda a partir de l’ús d’aquest servei, alliberant TRANSPORT TOT, S.A. de qualsevol responsabilitat en aquest sentit.